Licentiepartner worden

Samen meer bereiken!

Licentiepartner worden – Samen meer bereiken!

ICE AESTHETIC® is dé aanbieder op het gebied van criolipolysebehandelingen. Wij zetten trends en u plukt de vruchten van onze medische kennis en van een sterk merk dat wereldwijd groeit. De markt voor cosmetische en niet-invasieve behandelingen floreert en zal ook in de toekomst verder aan kracht winnen. Word nu partner van ICE AESTHETIC® en vergroot het succes en de bekendheid van uw praktijk!

Het aantal cryolipolysebehandelingen neemt jaarlijks toe en daarmee ook het aantal tevreden klanten. In 2017 beleefden wij de sterkste groei sinds de oprichting! Voor ons een duidelijk bewijs dat niet-invasieve, omzichtige behandelingen zonder narcose de trend zijn. Cryolipolyse kent nauwelijks nevenwerkingen en doet geen pijn. Hierdoor behoort de methode tot de populairste cosmetische behandelingen van dit moment.

Jarenlange ervaring

Jarenlange ervaring

Met meer dan 20.000 behandelingen per jaar behoren wij tot de topaanbieders op het gebied van cryolipolyse in Europa.
State-of-the-art technologie

State-of-the-art technologie

Wij werken met ultramoderne, geteste medische apparatuur uit Duitsland en Frankrijk die aan de hoogste veiligheidseisen voldoet.
Kwaliteit & knowhow

Kwaliteit & knowhow

Wij bieden een excellente service en een uitstekende kwaliteit. Onze adviesgesprekken en behandelingen worden met de hoogste deskundigheid uitgevoerd onder toepassing van de strengste hygiënestandaards.
Tevreden klanten

Tevreden klanten

Tevreden klanten en talloze aanbevelingen aan anderen weerspiegelen onze filosofie. Wij nemen de tijd voor onze klanten

Word nu partner van ICE AESTHETIC® en

geef een nieuwe impuls aan uw praktijk

Neem een nieuwe methode met een groot groeipotentieel op in uw aanbod aan cosmetische behandelingen en kies daarbij voor een sterke partner. Volgens een enquête van de Duitse vereniging voor plastische, reconstructieve en cosmetische chirurgie DGRÄPC (Deutsche Gesellschaft der Plastischen, Rekonstruktiven und Ästhetischen Chirurgen e. V.) van september 2015 behoort cryolipolyse tot de meest toegepaste niet-invasieve schoonheidsoperaties in Duitsland (dit wordt alleen overtroffen door bekende rimpelbehandelingen met fillers, eigen vet etc.). Deze trend zal in de toekomst alleen maar toenemen. Met name mensen die operatieve ingrepen schuwen, kiezen steeds vaker voor cryolipolyse. In de VS maakt de behandeling bij veel praktijken al lang een vast bestanddeel uit van hun aanbod – en de markt blijft groeien. Ook buiten de VS biedt cryolipolyse artsen de mogelijkheid talrijke nieuwe klanten te winnen.

De voordelen van een samenwerking met ICE AESTHETIC® op een rijtje:

 • Exclusiviteit: alleen erkende artsen kunnen partner worden

 • Internationaal beschermd topmerk met een hoog herkenningseffect dat vertrouwen wekt

 • Nieuwe klanten winnen en aanvullende producten verkopen met een bekende en erkende niet-invasieve methode

 • Succesvol concept met hoge omzet dat zich in de praktijk heeft bewezen

 • Gekeurde kwaliteitsapparatuur uit Frankrijk

 • Opleiding in het toepassen van cryolipolyse met getuigschrift (theorie, dermatologie, technische kennis van de apparatuur, verkooptraining)
 • Geaudite behandelingsdocumenten en overeenkomsten

 • Uitgebreid praktisch handboek

 • Minimale kosten bij verbruiksartikelen (bijv. cryolipolysetissues) door grootschalige inkoop

 • Reclame- en marketingpakketten incl. onlinemarketing die speciaal op uw locatie zijn afgestemd

 • Continue verbetering van de website door inhousespecialisten (SEM/SEO/SEA)

 • Eigen pagina met uw contactgegevens, foto's en impressies op www.ice-aesthetic.com

 • Vaste samenwerking met ondernemingen en hotels, ook bij u in de buurt

 • Aantrekkelijke lease- en huurkoopvoorwaarden voor alle medische apparatuur die u via ons aanschaft

 • Persoonlijke & individuele partnerbegeleiding (ook op locatie)

 • Hotline voor technische en medische vragen

 • Geen instapkosten, geen provisies die afhankelijk zijn van de omzet of het verbruik

 • Geringe maandelijkse licentiekosten

Een markt met toekomst

Sinds de oprichting van de eerste ICE AESTHETIC® praktijken in 2014 is de vraag naar cryolipolysebehandelingen (letterlijk 'vet met koude behandelen') continu gestegen. In korte tijd heeft ICE AESTHETIC® zich als marktleider gepositioneerd binnen de sector voor niet-invasieve cosmetische behandelingen. Het merk is synoniem met de huidvriendelijke en professionele toepassing van cryolipolyse.

Lizenzpartner mit ICE_AESTHETIC werden
Premium Partner mit ICE AESTHETIC werden
Lizenzpartner von ICE AESTHETIC
Kryolipolyse Partner erhalten unsere hochwertige Medizintechnik

Reclamemateriaal voor partners

Gebundelde marketingkracht met ICE AESTHETIC®

De sleutel tot succes is een goed doordacht marketingconcept en een precieze benadering van de doelgroep. ICE AESTHETIC® kent de branche als geen ander en beschikt over jarenlange pr- en marketingervaring die u kunt gebruiken om uw praktijk nog succesvoller te maken. Ons marketingpakket bestaat uit reclamemiddelen die specifiek op uw praktijk of kliniek zijn afgestemd en omvat flyers, informatiebrochures, reclameborden, behandelvideo's, radiocommercials en nog veel meer.

Ervaar de voordelen van onze status als officiële Google Partner. Wij zijn gespecialiseerd in Google AdWords en zoekmachineoptimalisatie. Hierdoor is gewaarborgd dat onze communicatiestrategieën professioneel worden omgezet en aan alle SEO-eisen voldoen.

ICE AESTHETIC® in bestaande praktijken en klinieken
ICE AESTHETIC® kan eenvoudig in een bestaande praktijk worden geïntegreerd. Profiteer van de voordelen die ICE AESTHETIC® artsen biedt en benut het potentieel van de sterk groeiende markt voor niet-invasieve cosmetische behandelingen (cryolipolyse, schokgolftherapie, ledlichttherapie) om nieuwe klanten te winnen.

Uitgangspunten voor een succesvol partnerschap
Een partnerschap is met name interessant voor cosmetisch en plastisch chirurgen, dermatologen en huisartsen met een grote en moderne artsenpraktijk of schoonheidskliniek. De ideale ICE AESTHETIC® locatie bevindt zich in een gebied met minimaal 50.000 tot 60.000 inwoners.

Printbeispiele ICE AESTHETIC
ICE AESTHETIC Website Kryolipolyse

ICE AESTHETIC® licentiepartner – samen succes hebben

Wat maakt ons partnersysteem zo uniek?

Wij geloven in het motto 'samen succes hebben' en dat betekent samenwerking op gelijkwaardige basis. Als partner staat u voortdurend in contact met ons en met de andere partners. U maakt gebruik van ons succesvol bedrijfsmodel en ervaart de voordelen van accurate en efficiënte behandelmethodes en van relevante marketing- en verkoopkennis. ICE AESTHETIC® verlangt geen instapkosten en hanteert geen afnameplicht voor producten, inrichtingselementen etc. Profiteer van de voordelen van een partnerschap en vergroot uw succes met het partnersysteem van ICE AESTHETIC®.

Hebben wij uw interesse gewekt?
Neem dan contact met ons op!

Nieuwsgierig geworden?

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  Contactpersoon
  Nikolaus Rickers
  Verkoopmanager

  Contact
  +49(0)151 46716020
  nikolaus.rickers@ice-aesthetic.com