Colofon

Gegevens conform § 5 van het Duitse Telemediengesetz (TMG)

ICE AESTHETIC GmbH
Directeurs: Claudio Gasperi & Dr. Aaron W. Baur
Geregistreerd bij het Amtsgericht Charlottenburg onder nummer HRB 174095
Btw-nummer: DE304742107

Vestigingsplaats

ICE AESTHETIC GmbH
Habersaathstr. 56
10115 Berlijn
Duitsland

Contact

Tel: +49 (0)30 886 921 58
Fax: +49 (0)30 516 409 00
Mail: mail@ice-aesthetic.de
Internet: www.ice-aesthetic.com

Praktijk Berlijn Charlottenburg

ICE AESTHETIC – Zentrum Kryolipolyse
Joachimsthaler Str. 30
10719 Berlijn
Duitsland

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Continentale
Sachversicherung AG
Ruhrallee 92
44139 Dortmund
Duitsland

Alle prijzen op deze website zijn incl. het btw-percentage dat in het betreffende land geldt.

AUTEURSRECHT

De inhoud van deze website en van de aangeboden downloadbestanden is auteursrechtelijk beschermd. Voor het gebruiken, vermenigvuldigen of verspreiden van de inhoud of de afbeeldingen, hetzij geheel of gedeeltelijk, is schriftelijke toestemming vereist van bovengenoemde exploitant van de website.

ICE AESTHETIC® is een geregistreerd en beschermd handelsmerk in de Europese Unie en Zwitserland.

Foto's/afbeeldingen: Fotolia.de, iStock, STORZ MEDICAL
Partnerlogo's: de rechten van alle bedrijfslogo's op deze website liggen bij de betreffende ondernemingen zelf.

Webdesign: WordPress Agentur Berlin – MEWIGO

 

UITSLUITING VAN AANSPRAKELIJKHEID

WEBINHOUD

De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor het verstrekken van algemene informatie. ICE AESTHETIC® biedt geen garantie voor de volledigheid, juistheid en actualiteit van de weergegeven informatie. Schadeclaims tegen ICE AESTHETIC® die betrekking hebben op materiële of immateriële schade veroorzaakt door het gebruik of niet-gebruik van de weergegeven informatie resp. door het gebruik van foutieve of onvolledige informatie, is principieel uitgesloten, voor zover de auteur zich niet aantoonbaar schuldig heeft gemaakt aan opzettelijk wangedrag of grove nalatigheid.

Let op: ondanks dat talloze wetenschappelijke onderzoeken de effectiviteit en veiligheid van cryolipolyse bevestigen, zijn er ook personen en onderzoeken die de behandelmethode op basis van wetenschappelijke argumenten bestrijden en het succes van een behandeling als onzeker zien. Alle weergegeven artikelen en video's zijn louter redactionele bijdrages die uitsluitend door de betreffende redacties zelf zijn gemaakt. De weergegeven informatie weerspiegelt daardoor uitsluitend de subjectieve mening van de betreffende redactie. We vermelden uitdrukkelijk en expliciet dat we deze niet middels de koppeling als eigen mening presenteren.

 

VERWIJZINGEN EN KOPPELINGEN (LINKS)

Ondanks een zorgvuldige inhoudelijke controle kan ICE AESTHETIC® niet aansprakelijk worden gesteld voor handelingen die worden uitgevoerd op basis van het informatiemateriaal op deze website. Ook heeft ICE AESTHETIC® geen enkele invloed op de toekomstige vormgeving van de gekoppelde pagina's en neemt daarom uit voorzorg afstand van alle inhoudelijke wijzigingen na het integreren van de koppeling. ICE AESTHETIC® biedt verder geen garantie en kan ook niet aansprakelijk worden gesteld voor de actualiteit, de juistheid en de volledigheid van de informatie die op deze websites wordt aangeboden. Dit geldt ook voor alle koppelingen waarnaar direct of indirect wordt verwezen. Voor de inhoud van de gekoppelde websites zijn uitsluitend de exploitanten verantwoordelijk.